Toukokuu 2014

Hyvät Ystävät

Eurovaalien ennakkoäänestys on alkanut ja ennakkoon voit äänestää aina tiistaihin 20.5. saakka. Varsinainen vaalipäivä on sunnuntai 25.5.

Kokoomuksella on poikkeuksellinen mahdollisuus tehdä historiansa paras vaalitulos. Tavoitteena on neljäs paikka Euroopan parlamentissa. Se on lähellä, mutta yhtä lähellä on, että paikka menee perussuomalaisille.

Nyt tarvitaan meitä kaikkia, ahkeraa kampanjointia ja ehdokkaiden tunnettuuden lisäämistä. Laajaa ehdokaskirjoamme, nais- ja miesehdokkaitamme on tuettava ja pidettävä esillä, jotta jokainen äänestäjä löytää itselleen sopivan kokoomuslaisen EU-osaajan. Jaetaan esitteitä ja puhutaan ehdokkaiden puolesta. On tärkeää, että saamme Euroopan parlamenttiin 4 kokoomuslaista edustajaa, jotka myös tekevät työtä paremman Euroopan puolesta, panevat itsensä likoon ja ratkovat ongelmia.

Ystäväni, jokaisen teidän työtä tarvitaan nyt todella kipeästi! Olen itse mukana useamman loistavan ehdokkaamme kampanjassa. Oman Anttimme (Häkkänen) lisäksi parlamenttiin tarvitaan myös muiden kokemusta ja vahvaa osaamista. Henna Virkkunen on kotimaan politiikassa osoittanut taitonsa ja kovan työmoraalinsa. Sitä, tarvitaan nyt EU:ssa. Sirpa Pietikäinen on puolestaan tehnyt hyvää työtä parlamentissa ja ansaitsee jatkokauden. Lisäksi meillä on Alex Stubb, Anne-Mari Virolainen ja Aura Salla sekä Marjatta Rasi, kaikki kovia kansainvälisiä osaajia.

On tärkeää, että myös sinä olet mukana omalla panoksellasi. Tapoja on monia, sillä kampanjoita on tehtävä laajalla rintamalla niin turuilla ja toreilla kuin sosiaalisessa mediassakin. Henkilökohtainen suositus on myös vankka viesti – vinkkaathan hyvistä ehdokkaistamme omille tutuillesi. Ehdokkaamme, tapahtumat ja Kokoomuksen vaalijulistus löytyvät kaikki puolueen eurovaalisivulta osoitteesta http://eurovaalit.kokoomus.fi

Kokoomus uskoo, että parempi Eurooppa syntyy parhailla tekijöillä. Me emme lähde Brysseliin urputtamaan ja odottamaan kohdalle sattuvia vastustuksen kohteita. Meidän meppimme toimivat aktiivisesti paremman Euroopan ja Suomen puolesta.

Näiden europarlamenttivaalien tuloksella on merkitystä myös tulevien eduskuntavaalien tuloksen kannalta. Ottamalla voiton kotiin lähdemme hyvistä asetelmista uusimaan suurimman puolueen asemaamme myös ensi keväänä.

Paula puheenjohtajaksi

Mielenkiintoa kevääseen lisää uuden puheenjohtajan valinta kesäkuun puoluekokouksessa Lahdessa. Ministeri Paula Risikko on vahva ehdokas ja suosittu kaikkialla Suomessa. Hänet tunnetaan kentällä paitsi kansanedustajana ja ministerinä myös puolueen varapuheenjohtajana sekä Kokoomuksen Naisten Liiton puheenjohtajana.

Olen täysillä mukana tukemassa Paulaa – tule sinäkin.  Paula on kaikki vaatimukset täyttävä ehdokas kokoomuksen puheenjohtajaksi sekä seuraavaksi pääministeriksi.

Tukijaksi voi liittyä Paulan kotisivuilla osoitteessa http://www.paularisikko.fi/vaalit/tuumukaan/.

Vilkasta politiikan kevättä toivottaen,